torsdag 20 mars 2014

Sista skoldagen

Så var sista skoldagen avklarad, veckan har gått otroligt fort. Dagen började med engelska med Mrs Robinson, vi jämföre svenska och engelska traditioner. Efter det hade vi geografi och sedan idrott. Dem fick hoppa studsmatta på idrotten, varför gör man inte det i Sverige för?! Det verkade jätteroligt. Vi åt lunch på skolan, idag blev det pizza, cola och frukt med någon god vit kräm och musli på. Vi delade två och två på pizzorna (som var ganska små men tjocka) så det blev precis lagom.

Efter lunch åkte vi till ett gruvmuseum en bit utanför Ossett. Där skulle vi ner 130 meter i marken och gå i en gruva, jag fick panik i hissen dock och började böla som en liten bebis, men känslan att vara 15 pers i en gammal hiss som ska 130 meter under marken skrämmer väl vem som helst. För övrigt var det sjukt obehagligt att vara så långt under marken, det gör jag aldrig om i hela mitt liv. Cellskräck x 1000.

Vi kom just hem från gruvan, nu väntar vi på att middagen ska bli klar. Efter maten ska vi plugga och så får vi se vad som händer, vi tänkte åka in till Wakefield och shoppa men de stänger tydligen tidigt! Synd!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar